‹ Takaisin

Corgi – Kuningattaren koiranpentu

4-6
7-9
10-12
13-15
humoristinenhyviä yhteistyömallejamielikuvitusta rikastuttava

Elokuvan synopsis

Brittihovin suloinen lellikkikoira Rex on tottunut ylelliseen elämään. Kuningattaren suosikkipennun huomionhakuisuus on omaa luokkaansa ja hän aiheuttaakin pienimuotoisen diplomaattisen katastrofin Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin ollessa illallisvieraana.

Kateellisten koirakavereidensa pettämänä Rex lähtee Buckinghamin palatsista häntä koipien välissä ja joutuu uusille kulmille katukoirien pariin. Palatsin lämpöön ja herkkuihin tottuneelle Rexille tämä on täysin uusi maailma. Varomattomana hän löytääkin itsensä keskeltä koirien Fight Clubia! Kuinka Rex pärjää uudessa ympäristössä? Selviytyykö hän takaisin kotiin kuningattaren luo? Matkalla sankarimme saa oppitunnin niin itsestään kuin ystävyydestä ja yhteistyön merkityksestä – ja valloittaa koko kansan sydämet. (Lähde: Cinemanse Oy)

Tietoa kasvattajalle

Kuningattaren lemmikki Rex päätyy tutustumaan kodittomien koirien elämään ja oppii, että aina ei pärjää yksin ja pahinkin öykkäri selätetään joukkovoimalla.

Rexin kasvutarina on myönteinen ja opettavainen, mutta muuten elokuva saattaa olla nuorimmille katsojille turhan raisu. Toinen koira esimerkiksi tyrkkää Rexin hukuttamistarkoituksessa veteen ja ennen pelastumista nähdään Rexin siirtyminen ”taivaaseen”. Tarinassa on myös melko uhkaavia kohtauksia, joissa on mukana mm. koiratappeluita ja tulipalo. Jännityksen vastapainoksi tarjoillaan huumoria, josta osa on selkeästi aikuisille suunnattua.

Elokuvassa on monia toimeliaita ja reippaita koirahahmoja, mutta sukupuolirooleiltaan roolimallitarjonta on varsin perinteinen. Englannin kuningatar on sympaattinen koirien lempeänä omistajana, mutta muuten naishahmot esitetään lähinnä potentiaalisina seurustelukumppaneina.

Keskustelun tueksi

  • Rex joutui elokuvassa ystävänsä pettämäksi. Mitä mielestäsi tapahtui ja miksi?
  • Oletko itse ollut joskus kateellinen ystävällesi?
  • Millä tavalla presidentin koira osoitti kiinnostustaan Rexiin? Entä miten Rex itse lähestyi omaa ihastustaan? Millä tavoin voi kauniisti kertoa toiselle, että pitää hänestä? Mitä jos tunne ei olekaan molemminpuolinen?
  • Mitä ajattelet elokuvan loppuratkaisusta? Saiko paha mielestäsi siinä palkkansa?
Kirjoittaja: Jenni / Media-avain

Myönteiset sisällöt

Kiitos kommentistasi!

Kommentit julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Kerro oma mielipiteesi elokuvasta Corgi – Kuningattaren koiranpentu

VIRHE

Katsojien kommentit elokuvasta Corgi – Kuningattaren koiranpentu

Elokuvasta ei ole vielä katsojien kommentteja