‹ Takaisin

Angry Birds -elokuva 2

4-6
7-9
10-12
13-15
humoristinentoimivaa yhteistyötäintertekstuaalinen

Elokuvan synopsis

Angry Birds -elokuva 2 liidättää lentotaidottomien lintujen ja kujeilevien possujen seikkailut täysin uusiin korkeuksiin! Uusi uhka asettaa sekä Lintusaaren että Possusaaren vaaraan. Red, Sakke, Pommi ja Mahti Kotka värväävät apuun Saken sisaren Silverin ja vanhat kahinat unohtaen he yhdistävät voimansa possujen Leonardin, tämän apulaisen Oonan sekä keksijäpossu Karin kanssa. Yhdessä kiistakaverit muodostavat yllättävän supertiimin pelastaakseen kotinsa. (Lähde: SF Film Finland Oy)

Tietoa kasvattajalle

Jos toisen Angry Birds -elokuvan teemaa pitäisi kuvata yhdellä sanalla, olisi se tiimityö. Lintusaarella kohdataan nimittäin jotain ennen kuulumatonta ja lyöttäydytään yhteen possujen kanssa.

Yhteistä vihollista vastaan taistellessa kaveriporukan jokaista erilaista jäsentä tarvitaan ja jokainen ansaitsee kiitosta – vaikka päähenkilö Red haluaisikin kovasti olla ainoa sankari. Jakamisen ja yhteistyön lisäksi elokuvassa käsitellään omien heikkouksien ja pelkojen myöntämistä sekä tunteista puhumista.

Perustarina on melko yksinkertainen, mutta erilaisia hahmoja, hassuja yksityiskohtia ja muuta bongattavaa on runsaasti. Elokuva onkin läpeensä huumorilla kuorrutettu. Mukana on hassuttelua moneen makuun vessahuumorista lähtien ja onpa mukana muutama naurutäky aikuisellekin.

Myös vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää. Räiske ja toiminta on kuitenkin kuvattu puhtaaseen sarjakuvatyyliin eli ketään ei oikeasti satu ja loppu on kaikkien kannalta onnellinen.

Angry Birds -elokuva 2 on itsenäinen jatko-osa vuonna 2016 ilmestyneelle Angry Birds -elokuvalle. Suomessa kehitetyt Vihaiset linnut ja niiden kanssa kisailevat possut ovat lapsille tuttuja myös mobiilipeleistä, tv-ohjelmista, leluista, kirjoista sekä lukuisista muista tuotteista.

Keskustelun tueksi

  • Miksi Red halusi olla sankari? Mitä hän pelkäsi?
  • Miksi hän ei pitänyt Silveristä?
  • Miten lintujen ja possujen yhteistyö sujui? Luuletko sovun säilyvän jatkossakin?
  • Millaista elokuvan huumori oli? Millaiset jutut naurattavat sinua?
  • Missä kaikkialla olet törmännyt Angry Birdseihin? Mitä muita vastaavia brändejä tiedät? Mikä tekee jostakin tietystä tuotesarjasta kiinnostavan?
Kirjoittaja: Jenni / Media-avain

Myönteiset sisällöt

Kiitos kommentistasi!

Kommentit julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Kerro oma mielipiteesi elokuvasta Angry Birds -elokuva 2

VIRHE

Katsojien kommentit elokuvasta Angry Birds -elokuva 2

Arvioijan ikä: 48

Minkä ikäisille suosittelisit elokuvaa? 8

Inhoan tätä elokuvaa.

"Ei mitään verrattuina kaikkiin Muumi-elokuviin. Mä taidan jättää tuon väliin."
Onnentyttö

Arvioijan ikä: 16

Minkä ikäisille suosittelisit elokuvaa? 5

Ei kiinnosta!

"Ihan tylsä elokuva. Samoin kaikki 3d-elokuvat. Henkilöhahmot on ihan liian värikkäitä ja lapsellisia."
Flower2005

Arvioijan ikä: 15

Minkä ikäisille suosittelisit elokuvaa? 3

Mahtava

"Ei liian lapsellinen. Aikuisille vitsejä joita lapset eivät välttämättä ymmärrä. Tunteita herättävä. Eli katsomisen arvoinen!"
Angrybirdsfani

Arvioijan ikä: 21

Minkä ikäisille suosittelisit elokuvaa? 10© Koulukino 2024