‹ Takaisin

Avengers: Infinity War

4-6
7-9
10-12
13-15

Elokuvan synopsis

Avengers: Infinity War, kymmenen vuotta tekeillä ollut ennennäkemätön elokuvallinen matka joka kattaa koko Marvelin elokuvauniversumin, tuo valkokankaille kaikkien aikojen taistelun. Avengersien ja heidän supersankariliittolaistensa täytyy olla valmiita uhraamaan kaiken yrittäessään päihittää voittamattoman Thanoksen ennen kuin tämä tuhoaa koko universumin. (Lähde: Walt Disney Studios Motion Pictures Finland)

Tietoa kasvattajalle

Avengers: Infinity War on Marvelin Avengers-sarjan tähän mennessä synkin elokuva, vaikka sen taistelukohtaukset ovat tunnelmaltaan melko kevyitä ja usein huumorilla sävytettyjä. Monet elokuvan pahiksista sen sijaan kallistuvat kauhuelokuvamaisten hirviöiden suuntaan, ja itse tarina on synkkä: keskeisiäkin hahmoja kuolee,  eikä elokuva pääty onnellisesti.

Elokuvan juoni nojaa sen verran vahvasti Avengers-jatkumon muihin elokuviin,  että sitä voi olla hankala seurata itsenäisenä teoksena. Aiempien Avengers-elokuvien lisäksi olennaisimpia viittauksia ovat Doctor Strange, Thor: Ragnarök ja Black Panther, eli jatkumon kolme edellistä elokuvaa, sekä Guardians of the Galaxy -elokuvat,  joiden tarina yhdistyy nyt Avengers-jatkumoon.

Infinity War voi olla intertekstuaalisuutensa vuoksi vaikeaselkoinen,  mutta laajentuva Marvel-universumi on moniulotteisuudessaan myös kiehtova.

Keskustelun tueksi

  • Miten arvelet tarinan jatkuvan? Voikohan Thanoksen tekemän tuhon kumota jollain keinolla? Miten tuho vaikuttaa eri sankareihin ja heidän tarinoihinsa?
  • Miksi Hulk ei suostunut näyttäytymään kaikissa tilanteissa? Mitä tämä tarkoittaa Bruce Bannerin kannalta? Entä miten arvelet Hulkin ja Bannerin tarinan jatkuvan?
  • Miksi Doctor Strange ja Tony Stark eli Iron Man eivät tulleet aluksi toimeen keskenään?
Kirjoittaja: Pihla / Media-avain

Myönteiset sisällöt

Kiitos kommentistasi!

Kommentit julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Kerro oma mielipiteesi elokuvasta Avengers: Infinity War

VIRHE

Katsojien kommentit elokuvasta Avengers: Infinity War

"Suosittelen, jos tykkäät toimintaelokuvista. Tässä elokuvassa parasta on hahmot ja yhteistyö."

Arvioijan ikä: 14

Minkä ikäisille suosittelisit elokuvaa? 9

Hyvä leffa

Arvioijan ikä: 10

Minkä ikäisille suosittelisit elokuvaa? 10

Arvioijan ikä: 9

Minkä ikäisille suosittelisit elokuvaa? 11

Infinity war

"Elokuva on ehkä paras MCU:n elokuva tähän mennessä. Thanos on loistava pahis ja hänellä on jonkinlainen tarkoitus sille miksi hän haluaa tuhota puolet universumista eikä vain herruuden takia"

Arvioijan ikä: 16

Minkä ikäisille suosittelisit elokuvaa? 12© Koulukino 2023