‹ Takaisin

Demon Slayer - Kimetsu no Yaiba - The Movie: Mugen Train

4-6
7-9
10-12
13-15
toimivaa yhteistyötä

Elokuvan synopsis

Tanjiro ja hänen ryhmänsä ovat juuri saaneet päätökseen koulutuksensa Butterfly Mansionissa. He aloittavat uuden tehtävän junassa, jossa yli 40 ihmistä on kadonnut lyhyessä ajassa. Kumppanukset lyöttäytyvät yhteen demoneita metsästävän miekkamiehen, Flame Hashira Kyojuro Rengokun, kanssa. Yhdessä he ottavat mittaa junaa terrorisoivasta demonista. Tuloksena on huimaavan kaunis anime-seikkailu, joka on lyönyt kaikki ennätykset maailmalla. (Lähde: Cinema Mondo)

Tietoa kasvattajalle

Fantasiaa, toimintaa, epookkia ja kauhuakin sekoittavassa tarinassa sankarit taistelevat hirviömäisiä demoneja vastaan 1900-luvun alun Japanissa. Elokuva on jatkoa suosittuun shonen-mangaan perustuvalle animesarjalle. Perustiedot tarinan hahmoista onkin hyvä olla hallussa ennen elokuvan katsomista. 

Nuoret keskushenkilöt Tanjiro, Nezuko, Zenitsu ja Inosuke tarvitsevat seikkailuillaan urheutta, epäitsekkyyttä, periksiantamattomuutta ja jaloa luonnetta – mutta he ovat myös teini-ikäisiä kasvukipuineen ja tunteenpurkauksineen.  

Intensiiviset taistelukohtaukset ovat lajityypille ominaisesti näyttäviä ja monin paikoin myös hyvin verisiä. Dramaattisessa taustatarinassa käydään läpi Tanjiron ja pikkusisko Nezukon perheen julmaa kohtaloa, mutta tunnelmaa myös kevennetään huumorilla. 

Keskustelun tueksi

  • Demon Slayer: Mugen Train –elokuva on lyönyt katsojaennätyksiä Japanissa ja maailmalla. Mistä arvelet Demon Slayer -mangan ja animen suosion johtuvan? 
  • Onko elokuvalla mielestäsi jokin sanoma tai opetus? Mikä? 
  • Tarinassa vieraillaan demoninsurmaajien alitajunnassa. Mikä alitajunta on? Miltä sinun alitajunnassasi voisi näyttää? 
  • Millainen hahmo Rengoku on? Mikä merkitys hänellä on tarinan nuorille sankareille? Oppivatko he häneltä jotakin? 
Kirjoittaja: Heli / Media-avain

Myönteiset sisällöt

Kiitos kommentistasi!

Kommentit julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Kerro oma mielipiteesi elokuvasta Demon Slayer - Kimetsu no Yaiba - The Movie: Mugen Train

VIRHE

Katsojien kommentit elokuvasta Demon Slayer - Kimetsu no Yaiba - The Movie: Mugen Train

Arvioijan ikä: 14

Minkä ikäisille suosittelisit elokuvaa? 14© Koulukino 2024