‹ Takaisin

Ghostbusters: Frozen Empire

4-6
7-9
10-12
13-15
humoristinenhyvää vuorovaikutustahyviä roolimalleja

Elokuvan synopsis

Ghostbusters: Frozen Empire -elokuvassa Spenglerin perhe palaa sinne, mistä kaikki alkoi – ikoniselle New Yorkin paloasemalle liittoutuakseen alkuperäisten Haamujengiläisten kanssa, jotka ovat kehittäneet huippusalaisen tutkimuslaboratorion viedäkseen kummitusten torjunnan seuraavalle tasolle. Mutta kun muinaisesineen löytymisen myötä paha voima pääsee valloilleen, on uusien ja vanhojen Ghostbustersien yhdistettävä voimansa suojellakseen kotiaan ja pelastaakseen maailma toiselta jääkaudelta. (Lähde: SF Studios)

Tietoa kasvattajalle

Ghostbusters: Frozen Empire on hyvänmielen kauhukomedia, jossa on paljon samaa henkeä kuin alkuperäisessä vuoden 1984 Ghostbusters-elokuvassa. Elokuva jatkaa Ghostbusters: Afterlifen hahmojen tarinaa, mutta toimii kyllä itsenäisenäkin teoksena.

Sarjan aiempien osien tapaan luvassa on haamujen jahtaamista sekä vitsikkäissä että hieman jännittävämmissäkin tunnelmissa. Mukana on neuvokkaita teinejä, toimintaan valmiita senioreja sekä hyvää yhteistyötä perheen ja ystävien kesken.

Elokuvan ikäraja on 12 vuotta. Ennen ikäjouston käyttöä on hyvä pohtia oman lapsen valmiuksia kohdata kauhuelokuvista tuttua kuvastoa ja yliluonnollista teemaa.

Teini-ikäisille katsojille Ghostbusters: Frozen Empire tarjoaa samastuttavia roolimalleja sekä pohdinnan aihetta muun muassa ulkopuolisuuden tunteista ja ihmissuhteista.

Keskustelun tueksi

  • Oletko nähnyt aiempia Ghostbuster-elokuvia? Millaisia ne olivat verrattuna nyt nähtyyn elokuvaan?
  • Kuka hahmoista oli suosikkisi? Miksi?
  • Miksi Phoebe ei päässyt enää mukaan haamukeikoille? Oliko tämä mielestäsi oikein? Miten hän käsitteli pettymystään?
  • Elokuvassa nuoret hahmot ryhtyivät yhteistyöhön eläkeläisten kanssa. Mitä annettavaa eri ikäisillä ihmisillä voisi olla toisilleen? Missä nuoret ovat yleensä parempia kuin vanhat? Entä toisinpäin?
Kirjoittaja: Jenni / Media-avain

Myönteiset sisällöt

Kiitos kommentistasi!

Kommentit julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Kerro oma mielipiteesi elokuvasta Ghostbusters: Frozen Empire

VIRHE

Katsojien kommentit elokuvasta Ghostbusters: Frozen Empire

Elokuvasta ei ole vielä katsojien kommentteja


© Koulukino 2024