‹ Takaisin

Herra Peabody & Sherman

4-6
7-9
10-12
13-15
tietoa tarjoava

Elokuvan synopsis

Herra Peabody on liikemies, keksijä, tiedemies, Nobel-palkittu, gourmet-kokki, kaksinkertainen Olympiamitalisti ja nero… joka sattuu olemaan myös koira. Käyttämällä nerokkainta keksintöään herra Peabody ja hänen adoptiopoikansa Sherman aikamatkaavat ajassa taaksepäin historiallisiin maailmantapahtumiin ja tapaavat historian suurimpia merkkihenkilöitä. Kun Sherman rikkoo aikamatkaamisen sääntöjä, nämä kaksi sankaria päätyvät elämänsä seikkailuun yrittäessään korjata historiankulun pelastaakseen tulevaisuuden. Suurimman haasteensa herra Peabody kohtaa kuitenkin isyydessä. (Lähde: SF Film Finland Oy)

Tietoa kasvattajalle

Älykkökoiran kuiva huumori iskee etenkin aikuisiin, joten seikkailu sopii hyvin perheen kesken katsottavaksi. Vapautunut ja reipas Sherman on aivan erilainen tyyppi kuin muodollinen ottoisänsä, mikä muodostuu yhdeksi elokuvan tärkeistä teemoista, kun osaan jo ite -asenne ja isällinen suojelu törmäävät. Mukana seikkailussa on myös luokkakaveri Penny, joka tuo tarinaan toisaalta koulukiusaamista ja ryhmäpainetta, toisaalta kannustusta ja sovittelua. Nopeatempoisesta historiallisesta sählingistä saa ilman muuta eniten irti sellainen katsoja, joka on perillä maailmanhistoriasta; muinainen Egypti, antiikin Kreikka, Leonardo Da Vinci ja vallankumousajan Ranska kannattaa kerrata ennen elokuvaa tai viimeistään sen jälkeen.

Keskustelun tueksi

Elokuvan avulla voit käsitellä lapsen kanssa oman identiteetin ja perheen yhteisten tapojen suhdetta, adoptiota, erilaisia kulttuureja historiassa (esimerkiksi muinaisessa Egyptissä alakouluikäinen Penny on vähällä joutua faaraon vaimoksi), ryhmäpainetta ja rohkeutta.

Kirjoittaja: Heli / Media-avain

Myönteiset sisällöt

Kiitos kommentistasi!

Kommentit julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Kerro oma mielipiteesi elokuvasta Herra Peabody & Sherman

VIRHE

Katsojien kommentit elokuvasta Herra Peabody & Sherman

Elokuvasta ei ole vielä katsojien kommentteja


© Koulukino 2024