‹ Takaisin

Hopeanuoli-musikaali - Osa 1: Ystävyyden siteet

4-6
7-9
10-12
13-15

Elokuvan synopsis

Takahashi Yoshihiron suosittuun japanilaiseen Hopeanuoli-mangasarjaan perustuva musikaali kertoo mahtavan metsästyskoira Rikin pojan, Hopeanuolen, tarinan. Hopeanuoli haluaa kostaa perheensä puolesta tappajakarhu Akakabutolle ja liittyy Oun armeijaan, joka on myös Akakabuton kannoilla. Hopeanuoli ja armeija lähtevät yhdessä seikkailuun kasvattamaan joukkojaan ja taistelemaan tappajaa vastaan. (Lähde: Future Film)

Tietoa kasvattajalle

Suosittuun mangaan perustuva näyttämömusikaali keskittyy alaotsikkonsa mukaisesti ystävyyden siteiden luomiseen, koettelemiseen ja lujittamiseen.  

Päähenkilö Hopeanuoli on vasta pentu, jonka taidot ja rohkeus karttuvat tarinan mittaan. Toiseksi vahvaksi keskushahmoksi nousee koira-armeijaa komentava Ben, jolla on kokemuksen tuomaa arvokkuutta ja kunniantuntoa. Koirajoukkion matkalle sattuukin monia, jotka tietävät kertoa Benin viisaudesta ja armeliaisuudesta. 

Käytännössä Hopeanuoli-musikaalin ensimmäinen osa on taistelun täyteinen tarina sotilaista ja heidän välisestään uskollisuudesta ja toveruudesta. Musikaali on selvästi suunnattu Hopeanuoli-faneille, mutta ummikkokin pääsee nopeasti sisälle koirien luonteikkaisiin hahmoihin ja eeppiseen tarinaan. Näyttämömusikaalin taltiointina Hopeanuoli-musikaali – Osa 1: Ystävyyden siteet kuitenkin etenee hitaammalla tempolla kuin vaikkapa keskiverto lastenelokuva.

Keskustelun tueksi

  • Hopeanuoli ei ole koirista harkitsevaisin. Hän syöksyy usein vaarallisiinkin tilanteisiin, jos kunnia sitä vaatii. Onko se hyvä vai huono asia? Mitä hyötyä siitä on Hopeanuolelle ja hänen ystävilleen, entä mitä haittaa?
  • Millainen rooli ihmisellä on Hopeanuolen tarinassa? Tarvitsevatko koirat ihmistä?  
  • Kuka on oma suosikkisi musikaalin hahmoista ja miksi? 
Kirjoittaja: Heli / Media-avain

Myönteiset sisällöt

Kiitos kommentistasi!

Kommentit julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Kerro oma mielipiteesi elokuvasta Hopeanuoli-musikaali - Osa 1: Ystävyyden siteet

VIRHE

Katsojien kommentit elokuvasta Hopeanuoli-musikaali - Osa 1: Ystävyyden siteet

Elokuvasta ei ole vielä katsojien kommentteja


© Koulukino 2024