‹ Takaisin

Johnny English iskee jälleen

4-6
7-9
10-12
13-15
humoristinenmielikuvitusta rikastuttavaoptimistinen

Elokuvan synopsis

Rowan Atkinson palaa rooliinsa kaikkien rakastamana tunarina, salainen agentti Johnny Englishinä sarjan kolmannessa komediassa Johnny English iskee jälleen. Uusi seikkailu alkaa, kun kyberhyökkäys paljastaa kaikkien Britannian salaisten agenttien henkilöllisyydet, ja Johnny Englishistä tulee salaisen palvelun ainoa toivo. Eläkkeeltä takaisin töihin kutsuttava English syöksyy suin päin hakkerineron jäljille. Taidoiltaan erittäin köykäisen ja keinoiltaan vanhan liiton miehen on päihitettävä modernin teknologian haasteet onnistuakseen tehtävässään. (Lähde: Finnkinon teatterilevitys)

Tietoa kasvattajalle

Johnny English on hyväntuulinen parodia James Bond – elokuvista. Salaisena agenttina työskentelevä English koheltaa ja mokailee, mutta pelastaa aina lopulta päivän vähintäänkin vahingossa .

Johnny English iskee jälleen on elokuvasarjan kolmas osa. Teknologiasta mitään ymmärtämätön English jahtaa hakkeria ja lopputuloksena on tietenkin sählinkiä. Elokuva on kauttaaltaan kuorrutettu koko perheelle sopivalla huumorilla. Hauskuus syntyy viattomasta sähläyksestä ja väärinymmärryksistä.

Tästä huolimatta kyseessä on agenttielokuva, joten mukaan mahtuu myös taistelua, aseita ja uhkaavia tilanteita. Ketään ei satu kovin pahasti eikä kukaan kuole. Nuorempien lasten voi silti olla hyvä katsoa elokuvaa aikuisen kanssa yhdessä.

Elokuvan tiimoilta nuorten katsojien kanssa voi keskustella nykyteknologian hyvistä ja huonoista puolista sekä tietoturvasta.

Keskustelun tueksi

  • Minkälainen luonne Johnny Englishillä on? Miten hän suhtautuu mokiinsa? Voisiko jostain hänen piirteistään ottaa oppia?
  • Johnny English halusi tehdä kaiken ”analogisesti”. Oliko se tarinan kannalta hyvä idea? Mitä vaikeuksia hän kohtasi?
  • Mitä elokuvan pahis yritti? Miksi yksityisiä tietoja on tärkeää suojata hakkereilta?
  • Olisiko pääministeri voinut mielestäsi hoitaa hakkeriongelman paremmin? Miten?
  • Mitä kaikkea tietoa suurilla nettiyrityksillä kuten Googlella ja Facebookilla on ihmisistä? Mitä hyviä ja huonoja puolia siinä on?
  • Miten nykyteknologia on parantanut maailmaa? Keksitkö huononnuksiakin?
Kirjoittaja: Jenni / Media-avain

Myönteiset sisällöt

Kiitos kommentistasi!

Kommentit julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Kerro oma mielipiteesi elokuvasta Johnny English iskee jälleen

VIRHE

Katsojien kommentit elokuvasta Johnny English iskee jälleen

Elokuvasta ei ole vielä katsojien kommentteja


© Koulukino 2024