‹ Takaisin

Jumanji: The Next Level

4-6
7-9
10-12
13-15

Elokuvan synopsis

Elokuvassa Jumanji: The Next Level vanha porukka on koossa taas, mutta peli on muuttunut. Kun he palaavat Jumajiin pelastaakseen yhden heistä, he huomaavat, että mikään ei ole entisellään. Pelaajien täytyy uskaltautua uusille, tuntemattomille tasoille kuivista autiomaista lumisiin vuoristoihin paetakseen maailman vaarallisimmasta pelistä. (Lähde: Filmikamari)

Tietoa kasvattajalle

Jumanji: Welcome to the Junglen jatko-osa jatkaa samaan huumoripitoiseen ja vauhdikkaan railakkaaseen tyyliin kuin edeltäjänsäkin. Vauhdikas seikkailu kerää tutut hahmot ja näyttelijät jälleen yhteen, mutta lisää keitokseen myös muutaman uuden hahmon ja antaa heille selvitettäväksi uudenlaisen pelin.

Elokuvan tarinallisena jippona on tällä kertaa se, ettei kukaan pääse valitsemaan omaa pelihahmoaan, vaan hahmot vaihtavat paikkaansa pelin avatareissa. Nuorten mukana seikkailee myös kaksi pappaikäistä, joiden mukanaolosta syntyy uudenlaista huumoria.

Jumanji: The Next Level on seikkailullinen ja visuaalisesti näyttävä viihde-elokuva, jolla on edeltäjänsä tapaan hyvä sydän. Se antaa tilaa kaikille hahmoilleen, eikä nosta ketään keskeisimmäksi sankariksi. Elokuvassa myös muistutetaan, että jokaisella ihmisellä on merkitystä, olipa hän olemukseltaan tai taidoiltaan millainen tahansa. Yhdessä toimiminen on tärkeintä.

Keskustelun tueksi

  • Millä tavalla uuden elokuvan pelimaailma eroaa edellisen elokuvan vastaavasta? Millaisia uusia taitoja pelihahmot ovat saaneet?
  • Tarinan oikeassa elämässä elävät hahmot ovat kasvaneet lukioikäisistä lähes aikuisiksi ja muuttaneet opiskelemaan pois kotoa. Miten hahmot ja heidän välisensä ystävyyssuhteet ovat muuttuneet sen myötä?
  • Miten ikäihmisten mukanaolo vaikuttaa ryhmän toimintaan ja dynamiikkaan pelissä?
  • Kuka Jumanjin avatar-hahmoista sinä haluaisit olla? Entä keneen samaistut elokuvassa helpoiten?
Kirjoittaja: Helinä / Media-avain

Myönteiset sisällöt

Kiitos kommentistasi!

Kommentit julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Kerro oma mielipiteesi elokuvasta Jumanji: The Next Level

VIRHE

Katsojien kommentit elokuvasta Jumanji: The Next Level

Elokuvasta ei ole vielä katsojien kommentteja


© Koulukino 2024