‹ Takaisin

Karvinen

4-6
7-9
10-12
13-15
humoristinenintertekstuaalinenmielikuvitusta rikastuttava

Elokuvan synopsis

Karvinen, maailmankuulu maanantaita inhoava ja lasagnea rakastava kotikissa, on lähdössä villiin seikkailuun! Kohdattuaan yllättäen uudelleen kauan sitten kadonneen isänsä, resuisen katukissa Vikin, Karvinen ja hänen koirakaverinsa Osku joutuvat jättämään täydellisen hemmotellun elämänsä auttaakseen Vikiä riemastuttavassa ryöstökeikassa, jossa pelataan korkeilla panoksilla. (Lähde: SF Studios)

Tietoa kasvattajalle

Karvinen on ainakin isommille katsojille tuttu sarjakuvakissa, jolla on loputon ruokahalu sekä inho maanantaita kohtaan. Tässä elokuvassa nähdään, kuinka Karvinen päätyi alun perin Eskon ja Osku-koiran kanssa asumaan. Vauhdikkaassa tarinassa käsitellään seikkailun lomassa perhesuhteita. Aina perheenjäsenet eivät ole sukua keskenään, mutta silti oma perhe on tärkeä. Tarinan opetuksia on myös, että rakastaa voi, vaikka ei asuisikaan yhdessä.

Elokuva on lämminhenkinen ja humoristinen, mutta se sisältää hassuttelun nimissä paljon sarjakuvatyylistä toilailua. Karvinen törmäilee ja putoilee milloin mihinkin kuitenkaan itseään satuttamatta. Ennen ikäjouston käyttöä kannattaa huomioida, että mukana on myös muutamia aika pelottavia rikollishahmoja ja uhkaavia kohtauksia. Tilanteita keventävät kuitenkin huumori sekä se, ettei päähenkilö itse tunnu olevan missään vaiheessa kovin huolissaan. Lopulta kaikki kääntyy parhain päin ja pahakin saa palkkansa.

Keskustelun tueksi

  • Kuka elokuvassa oli lempihahmosi? Miksi?
  • Millainen kissa Karvinen on? Mistä hän pitää ja mistä ei?
  • Millainen perhe Karvisella on? Keitä siihen kuuluu?
  • Mistä seikoista huomasi, että Viki kaikesta huolimatta välitti Karvisesta?
  • Oletko nähnyt Karvisen aiemmin jossain muualla? Mistä hän on sinulle tuttu?
Kirjoittaja: Jenni / Media-avain

Myönteiset sisällöt

Kiitos kommentistasi!

Kommentit julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Kerro oma mielipiteesi elokuvasta Karvinen

VIRHE

Katsojien kommentit elokuvasta Karvinen

Elokuvasta ei ole vielä katsojien kommentteja


© Koulukino 2024