‹ Takaisin

Kreikkalainen naimakauppa 2

4-6
7-9
10-12
13-15

Elokuvan synopsis

Kreikkalainen naimakauppa 2 on vuonna 2002 ilmestyneen romanttisen komedian odotettu jatko-osa. Portokalosin perheestä paljastuu salaisuus, joka kerää suvun jälleen yhteen – ja luvassa on taas entistäkin suuremmat ja kreikkalaisemmat naimakaupat! (Lähde: Finnkino)

Tietoa kasvattajalle

Kreikkalainen naimakauppa 2 esittelee komedian keinoin eri-ikäisten ihmisten parisuhdehaasteita, mutta tarjoilee niihin myös henkisen kamppailun kautta voittoon -tyylisiä ratkaisuja. Eri-ikäisten pariskuntien seksuaalisuus nousee elokuvassa aika suureen rooliin, mutta se näyttäytyy elokuvassa romanttisen komedian genren rajoissa.

Elokuva käsittelee sukupuolten välistä tasa-arvoa avioliitossa, erilaisten kulttuurien yhteiselon haasteita, itsenäistymistä ja irtautumista vanhasta ja tutusta. Kreikkalainen naimakauppa 2 tarjoaa oivan tilaisuuden kokea, miltä elämä tuntuu nuoresta, jonka oma perhe poikkeaa valtakulttuurista. Tämä romanttinen perhekomedia sopii myös erinomaisesti isovanhemman ja teini-ikäisen lapsenlapsen yhdessä katsottavaksi.

Keskustelun tueksi

Elokuvan jälkeen voi keskustella omien juurten merkityksestä ja siitä, miten perheen Paris-tytär suhtautuu sukuunsa.

Elokuvan jälkeen voi pohtia myös sukupuolten tasa-arvoa parisuhteessa. Miten tasa-arvo – tai sen puute – näkyy elokuvan eri-ikäisten parien suhteissa?

Kirjoittaja: Outi / Koulukino

Myönteiset sisällöt

Kiitos kommentistasi!

Kommentit julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Kerro oma mielipiteesi elokuvasta Kreikkalainen naimakauppa 2

VIRHE

Katsojien kommentit elokuvasta Kreikkalainen naimakauppa 2

Elokuvasta ei ole vielä katsojien kommentteja


© Koulukino 2024