‹ Takaisin

Madagascarin pigviinit

4-6
7-9
10-12
13-15

Elokuvan synopsis

Suosikkihahmot Madagascarin Pingviinit saavat nyt oman elokuvan. Pingviinejä saatetaan pitää vain söpöinä ja täysin vaarattomina, mutta hulvaton komedia paljastaa mihin tämä räpylänelikko – Kippari, Alokas, Rico ja Kowalski – todella pystyy, kun he tempautuvat mukaan maailmanlaajuiseen vakoojaoperaatioon. Kippari on operaation aivot, Kowalski toiminnanmies, Rico puolestaan voi pulauttaa suustaan mitä tahansa, kirjaimellisesti. Ja Alokas… No Alokas on enemmänkin tiiminsä sihteeri-kautta-maskotti. Nämä neljä omaperäistä sankaria joutuvat päätähuimaavaan seikkailuun pelastaaseen lajinsa, jonka viekas sekopää Tohtori Oktavious Brine yrittää tuhota. Kun maailma on pelastettava, on apuun kutsuttava valiojoukko. Elokuvateattereissa nähdään suomeksi ja ruotsiksi puhutut versiot sekä alkuperäisäänin esitetty versio. Elokuva tulee sekä 3D:nä että 2D:nä.

Tietoa kasvattajalle

Suositut Madagascar-elokuvat nähneitä tutut hahmot kiinnostavat varmasti. Madagascarin pigviinit on vauhdikas, välillä levotonkin, komediaseikkailu, jossa pingviinit näyttävät olevansa muutakin kuin söpöjä maskotteja. Elokuvan päähenkilöt muodostavat toisistaan huolta pitävän perheen, joka ei perustu biologisille siteille. Myös kaikkein pienin ja aliarvioidun saa mahdollisuuden näyttää osaamisensa. Intertekstuaalista ilotulitusta ja hurttia huumoria viljelevänä toimintakomediana elokuvasta saavat eniten irti Dreamworksin ja Pixarin laajaa kohderyhmää puhutelleiden animaatioiden kanssa kasvaneet nuoret. Pienemmät lapset putoavat vauhdista.

Keskustelun tueksi

  • Mitä elokuvan lajityyppejä ja tuttuja hahmoja elokuvassa parodioitiin? Entä mitä populaarikulttuuriviitteitä tunnistit?
  • Mikä oli elokuvan pahiksen motivaatio? Mitä mieltä olet pahiksen kohtalosta?
Kirjoittaja: Marjo / Media-avain

Myönteiset sisällöt

Kiitos kommentistasi!

Kommentit julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Kerro oma mielipiteesi elokuvasta Madagascarin pigviinit

VIRHE

Katsojien kommentit elokuvasta Madagascarin pigviinit

Elokuvasta ei ole vielä katsojien kommentteja


© Koulukino 2024