‹ Takaisin

My Little Pony elokuva

4-6
7-9
10-12
13-15
mielikuvitusta rikastuttavaselkeä

Elokuvan synopsis

My Little Pony -elokuva vie Mane Sixin tähän mennessä jännittävimpään ja suurimpaan seikkailuunsa! Kun uhkaava Myrskykuningas hyökkää Laukkaporiin aikeenaan varastaa ponien taika, koko Equestrian tulevaisuus on vaarassa. Ennennäkemättömässä seikkailussa ponit lähtevät toiminnantäyteiselle ja sankarilliselle matkalle, joka vie heidät ensi kertaa kotinsa rajojen ulkopuolelle heidän etsiessään apua taianomaisilta vuorilta, merenalaisista maailmoista ja jopa huimalta, lentävältä merirosvolaivalta. (Lähde: Nordisk Film)

Tietoa kasvattajalle

Värikkäässä My Little Pony -elokuvassa mielikuvitus pääsee laukkaamaan, kun ponit seikkailevat kiehtovissa paikoissa ja tekevät jännittäviä taikoja. Kullakin ponilla on oma vahvuutensa, ja niiden avulla he selviävät matkan varrella kohtaamistaan pinteistä. Esteistä päästään eteenpäin vahvuudet yhdistämällä.

Myönteiset viestit ovat selkeitä ja ymmärrettäviä pienellekin katsojalle: kaverin auttaminen kannattaa, yhteishenki kantaa vaikeuksien läpi, kaikki mokailevat joskus ja ystävällisyys voittaa ilkeilyn. Luottamus syntyy, kun toista kannustetaan vilpittömästi. Kurjan käytöksen taustalla voi olla kokemuksia hylkäämisestä ja yksinjäämisestä, jotka ovat rikkoneet luottamuksen muihin.

My Little Pony -elokuva on tunnelmaltaan hyvin samanlainen kuin televisiosarja: mukana on jännittäviä kohtauksia ja synkkiä otuksia, mutta ystävyys voittaa aina.

Keskustelun tueksi

  • Mitä vahvuuksia ponihahmoilla on? Miten vahvuudet auttavat eri tilanteissa? Mitkä ovat sinun vahvoja puoliasi ja miten voit  hyödyntää niitä kotona, koulussa tai kaverien kanssa?
  • Minkä takia sarvensa menettänyt Tempest Shadow -poni oli ilkeä muille? Miksi hän halusi sarven takaisin? Muuttuiko hän elokuvan aikana? Jos muuttui, niin miten ja miksi?
  • Mitä kaverit merkitsevät sinulle? Miksi on tärkeää, että kaikilla on kaveri ja ettei ketään jätetä kaveriporukan ulkopuolelle? Onko koulussasi joku itsekseen oleva lapsi, jota voisit pyytää seuraavan kerran leikkiin mukaan?
  • Onko vaikea pyytää anteeksi, jos tuntee mokanneensa? Entä onko helppoa antaa anteeksi, jos toinen on tehnyt väärin? Millaisia tunteita jokin toisen aiheuttama ikävä tapahtuma voi herättää? Miten tapahtunutta voi käsitellä yksin ja yhdessä toisen kanssa? Lue anteeksiannosta esim. Mielenterveysseuran sivuilta.
Kirjoittaja: Maija / Media-avain

Myönteiset sisällöt

Kiitos kommentistasi!

Kommentit julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Kerro oma mielipiteesi elokuvasta My Little Pony elokuva

VIRHE

Katsojien kommentit elokuvasta My Little Pony elokuva

Elokuvasta ei ole vielä katsojien kommentteja


© Koulukino 2024