‹ Takaisin

One Piece Film: Red

4-6
7-9
10-12
13-15

Elokuvan synopsis

Maailman rakastetuin laulaja Uta pitää ensimmäisen live-konsertin kulttimaineeseen nousunsa jälkeen. Elegian musiikkisaaren katsomo täyttyy kaikenlaisista Utan ihailijoista; merirosvoista, seiloreista ja faneista kautta maailman. Kaikki haluavat kuulla ja kokea Utan yliluonnollisen kauniin lauluäänen. Tarinan aloittaa shokkipaljastus: Uta onkin Shanksin tytär. (Lähde: Cinema Mondo)

Tietoa kasvattajalle

One Piecen universumiin kuuluu niin vanhoja purjelaivoja kuin teleportteja, hologrammeja ja supervoimiakin. Nuori ja reipas Luffy luotsaa omaa, veijarimaista merirosvoryhmäänsä. Luffyn lapsuudenystävä Uta tekee uraa laulajatähtenä ja sotkeutuu pahoihin maailmanvalloituskuvioihin. 

Musiikintäyteisen elokuvan ristiriitainen keskushahmo Uta julistaa, että kaikki haluavat vain olla onnellisia ja pitää hauskaa. Utan näyttävä show ja myönteiseltä vaikuttava sanoma paljastuvat nopeasti niin kutsutuksi toksiseksi positiivisuudeksi, jossa kaiken pitää olla kivaa ja kielteiset tunteet ja kokemukset tukahdutetaan. Lopulta apuun tarvitaan kaikki mahdolliset joukot roistoja myöten. 

One Piece Film: Red on humoristinen anime-sovitus menestyksekkäästä shonen-mangasta. Surrealististen hahmojen ja huulenheiton lisäksi elokuva sisältää nopeatempoisia, näyttäviä toimintakohtauksia ja traagisia juonenkäänteitä. 

Keskustelun tueksi

  • Kuka elokuvan hahmoista on suosikkisi? Miksi? Jos olet lukenut One Piece –mangaa, onko sama hahmo suosikkisi myös sarjakuvassa? 
  • Millaisena elokuva esittää Utan fanit ja fanikulttuurin?  
  • Uta sanoo, että kaikki haluavat vain olla onnellisia ja pitää hauskaa. Onko se totta? Perustele. 
  • Kenelle suosittelisit One Piece Film: Red –elokuvaa? Suosittelisitko elokuvaa myös sellaisille, jotka eivät ole lukeneet One Piece –mangaa? 
  • Alkuperäinen manga on poikinut mm. elokuvia, televisiosarjoja ja pelejä. Oletko tutustunut näihin? Mikä on suosikkisi ja miksi? 
Kirjoittaja: Heli / Media-avain

Myönteiset sisällöt

Kiitos kommentistasi!

Kommentit julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Kerro oma mielipiteesi elokuvasta One Piece Film: Red

VIRHE

Katsojien kommentit elokuvasta One Piece Film: Red

Elokuvasta ei ole vielä katsojien kommentteja


© Koulukino 2024