‹ Takaisin

Pitch Perfect 3

4-6
7-9
10-12
13-15

Elokuvan synopsis

Maailmanlaajuisesti yli 400 miljoonaa dollaria tuottanut rakastettu elokuvasarja palaa valkokankaalle kolmannessa osassaan Pitch Perfect 3Bellat ovat nyt siis valmistuneet yliopistosta ja joutuneet kohtaamaan karun arjen, missä pärjäämiseen vaaditaan muutakin kuin a cappella -laulua.

Pian MM-kisavoiton jälkeen Bellojen tiet erkanevat ja he saavat kukin tahollaan huomata, ettei laulajan uralla ole liiemmälti työtilaisuuksia. Kun heille sitten tarjoutuu mahdollisuus kutsua porukka taas kokoon kansainväliselle kiertueelle, ryhmä tarttuu oitis tilaisuuteen päästä musisoimaan vielä kerran yhdessä, mutta joutuu tekemään matkan varrella myös kiperiä päätöksiä. (Lähde: Finnkino)

Tietoa kasvattajalle

Pitch Perfect -elokuvasarjan kolmas osa tulvii tuttuun tapaan rempseää (nais)huumoria, joka sekä purkaa että vahvistaa vallitsevia normeja. Myös ystävyys ja yhteen hiileen puhaltaminen ovat edelleen keskeisiä teemoja. Vaikka jotkut laulajista ovat hyvinkin kilpailuhenkisiä, ryhmän sisältä ei löydy kilpailuasetelmia, vaan ystävien tukeminen on aitoa ja vankkumatonta. Juonen tasolla käsitellään myös aikuistumista, urahaaveita ja isäsuhdetta.

Elokuvan edellisiä osia korkeampi ikäraja liittyy rikosjännäri- ja toimintapainotteiseen sivujuonteeseen, joka tuo elokuvaan muutamia yliammuttuja tappelukohtauksia.

Keskustelun tueksi

  • Kuka on suosikkihahmosi Pitch Perfect -elokuvissa? Miksi?
  • Millaisia stereotyyppejä elokuvassa nähdään? Entä rikotaanko tai tuuletetaanko elokuvassa joitain stereotypioita?
  • Millaisen kuvan Pitch Perfect 3 antaa naisista (esim. millaisista asioista nämä ovat kiinnostuneita, mitä tekevät mielellään, millaisissa asioissa ovat hyviä)?
  • Onko elokuvassa mielestäsi hyviä roolimalleja? Millaisia?
  • Millainen rooli musiikilla ja laulamisella on Bellas-ryhmän jäsenille?
  • Miksi Beca haluaa laulaa mieluummin ryhmänsä kanssa kuin yksin?
Kirjoittaja: Heli / Media-avain

Myönteiset sisällöt

Kiitos kommentistasi!

Kommentit julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Kerro oma mielipiteesi elokuvasta Pitch Perfect 3

VIRHE

Katsojien kommentit elokuvasta Pitch Perfect 3

Arvioijan ikä: 15

Minkä ikäisille suosittelisit elokuvaa? 7© Koulukino 2023