‹ Takaisin

Sonic The Movie 2

4-6
7-9
10-12
13-15
humoristinenintertekstuaalinenmielikuvitusta rikastuttava

Elokuvan synopsis

Asetuttuaan aloilleen Green Hillsin pikkukaupunkiin Sonic haluaa todistaa, että hänessä on ainesta oikeaksi sankariksi. Hän joutuu todelliseen koetukseen kun Dr. Robotnik (Jim Carrey) tekee paluun. Robotnikilla on mukanaan uusi aisapari, tappelupukari Knuckles, ja kiikarissa mystinen smaragdi, joka kätkee sisäänsä tuhoavan voiman. Sonic löytää apurikseen uuden ystävän, etevän Tailsin. Yhdessä he lähtevät etsimään smaragdia ennen kuin se päätyy vääriin käsiin. (Lähde: Finnkino Oy)

Tietoa kasvattajalle

Vauhdikkaan avaruussiilin seikkailut jatkuvat elokuvasarjan toisessa osassa, joka jatkaa melko suoraan siitä, mihin edellinen elokuva jäi. Jotta hahmoihin ja juoneen pääsisi heti sisään, olisi ensimmäinen elokuva hyvä olla katsottuna tai ainakin Sonicin tarina esimerkiksi pelien kautta tuttu.

Kun ensimmäisen elokuvan teemoja olivat erilaisuus ja yksinäisyys, on nyt kavereiden, perheen ja yhteistyön löytymisen vuoro. Ihmeisiin jo aiemmin pystynyt Sonic saavuttaa oikean supersankaruuden yhteistyössä muiden kanssa.

Elokuva on erittäin vauhdikas ja se sisältää koko perheen elokuvaksi runsaasti aseiden käyttöä, taisteluja ja räjähtelyä. Siksi ikäjouston käyttöä kannattaa harkita erittäin tarkasti.

Vaikka tapahtumat on visuaalisesti esitetty vauhdikkaan pelin tapaan ja väkivalta on ns. sarjakuvamaista, on mukana animoitujen hahmojen lisäksi myös ihmisnäyttelijöitä, jotka tekevät tapahtumista aina hieman realistisempia.

Keskustelun tueksi

  • Ovatko Segan Sonic-pelit sinulle tuttuja? Mitä pelimäisiä elementtejä tai muita viittauksia huomasit elokuvasta?
  • Tom sanoi Sonicille elokuvan alussa, että tämä ei vielä voi esittää sankaria, koska on vasta pentu. Mistä asioista saattoi huomata, että Sonic on lapsi?
  • Oppiko Sonic mielestäsi jotain tarinan myötä? Entä Knucles tai Robotnik?
  • Minkälaisia erikoistaitoja ja luonteenpiirteitä Sonicilla, Tailsilla ja Knucklesilla oli? Kuka hamoista oli suosikkisi?
Kirjoittaja: Jenni / Media-avain

Myönteiset sisällöt

Kiitos kommentistasi!

Kommentit julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Kerro oma mielipiteesi elokuvasta Sonic The Movie 2

VIRHE

Katsojien kommentit elokuvasta Sonic The Movie 2

"Elokuva oli tosi hyvä ja se sopii hyvin yli seitsemänvuotiaille. Elokuvassa tapahtui koko ajan ja se oli tosi vauhdikas (koska Sonic!) eikä se ollut yhtään tylsä."

Arvioijan ikä: 8

Minkä ikäisille suosittelisit elokuvaa? 7© Koulukino 2024