‹ Takaisin

Star Trek Beyond

4-6
7-9
10-12
13-15

Elokuvan synopsis

Legendaarinen Star Trek -saaga saa uuden osan! Tähtilaiva U.S.S. Enterprisen retki ulottuu nyt tavallistakin syvemmälle avaruuden käymättömiin korpimaihin. Aluksen miehistö kohtaa salaperäisen uuden vihollisen, joka panee koetukselle heidät ja kaiken, mitä Tähtiliitto edustaa.

-Finnkino

Tietoa kasvattajalle

Star Trek Beyond on sarjalle ominaista kevyttä scifi-seikkailua. Beyond on aikaisempia osia toimintapainoitteisempi, jonkin verran komediallisempi ja juonellisesti ohuempi. Elokuva olettaa että sarjan aikaisemmat osat ovat katsojalle tuttuja, mutta yksinkertainen juoni aukeaa mainiosti ilmankin.

Toiminnan ohella elokuva keskittyy myös hahmojen ja heidän välisten suhteidensa käsittelemiseen, mikä ilahduttaa vanhempaa Trekkeriä. Star Trek Beyondin paras puoli onkin siinä, että se on kevyttä koko perheen scifitoimintaa, joka tarjoaa mahdollisuuden kohdata sukupolvet ylittävän tarinan äärellä.

Keskustelun tueksi

  • Uudet Star Trek -elokuvat sijoittuvat juonellisesti yhtenäiseen Star Trek -kaanoniin. Toisin sanoen ne eivät ole saman tarinan uudelleenfilmatisointeja kuten esimerkiksi Batman- tai Spiderman-elokuvissa on tapana. Miten uudet elokuvat sijoittuvat vanhojen jatkumoon? Miksi mukana on esimerkiksi kaksi eri-ikäistä Spockia?

  • Oletteko katsoneet aikaisempia Star Trek elokuvia tai televisiosarjoja? Uusissakin elokuvissa on mukana tuttu utopinen tulevaisuuskäsitys, mutta huomaatteko muita klassisia Star Trek -elementtejä? Entä onko jokin olennaisesti toisin kuin aiemmissa versioissa?

Kirjoittaja: Pihla / Media-avain

Myönteiset sisällöt

Kiitos kommentistasi!

Kommentit julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Kerro oma mielipiteesi elokuvasta Star Trek Beyond

VIRHE

Katsojien kommentit elokuvasta Star Trek Beyond

Arvioijan ikä: 16

Minkä ikäisille suosittelisit elokuvaa? 12© Koulukino 2024