‹ Takaisin

Tähtiin kirjoitettu virhe

4-6
7-9
10-12
13-15

Elokuvan synopsis

”Olisi etuoikeus, jos sinä särkisit sydämeni.” Hazel ja Gus ovat kaksi omalaatuista teiniä, joita yhdistää sarkastinen huumori, halveksunta kaikkea sovinnaista kohtaan ja rakkaus, joka heittää heidät – ja meidät – unohtumattomalle matkalle. Heidän suhteensa on sitäkin ihmeellisempi, kun tietää että he tapasivat ja rakastuivat syöpäsairaiden tukiryhmässä. (Lähde: SF Film)

Tietoa kasvattajalle

Hazel on 16-vuotias nuori nainen, jonka elämää varjostaa vakava sairaus. Hän tapaa syöpäsairaiden tukiryhmässä Gusin ja löytää rakkauden ja elämän ilon. Elokuva perustuu John Greenen romaaniin ja pohtii elämisen ja rakastamisen hauskuutta, jännittävyyttä ja traagisuutta. Hazelilla ja Gusilla on molemmilla rakastava ja kannustava koti. Sairaudesta huolimatta elinympäristö on turvallinen niin parin haaveilulle ja unelmien toteuttamiselle kuin seksikokeiluillekin.

Keskustelun tueksi

Syöpää sairastavien nuorten rakkaustarina on sentimentaalinen ja romantisoiva, mutta kasvukertomuksena tarjoaa aihetta identiteetin rakentamiseen. Elokuvan teemoja vasten on hyvä myös heijastaa omaa maailmankastomustaan sekä suhdetta ystäviin ja vanhempiin.

Kirjoittaja: Marjo / Media-avain

Myönteiset sisällöt

Kiitos kommentistasi!

Kommentit julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Kerro oma mielipiteesi elokuvasta Tähtiin kirjoitettu virhe

VIRHE

Katsojien kommentit elokuvasta Tähtiin kirjoitettu virhe

Elokuvasta ei ole vielä katsojien kommentteja


© Koulukino 2024