‹ Takaisin

Taikojen talo

4-6
7-9
10-12
13-15

Elokuvan synopsis

Hylätty pieni Myrsky-kissa löytää sateisena yönä suojapaikan ystävällisen vanhan taikurin kummallisesta talosta. Taikojen talo on täynnä erikoisia vempeleitä, hassuja eläimiä ja eläviä leluja. Talossa pitkään asustaneet Jack-kani ja Maggie-hiiri eivät ole innoissaan uudesta, huomiota saavasta kissasta. Kun taikuri joutuu sairaalaan, on asukkien kuitenkin yhdistettävä voimansa suojellakseen taloa taikurin ilkeältä veljenpojalta, joka juonittelee myyvänsä talon. (Lähde: Snapper Films Oy)

Tietoa kasvattajalle

Päättäväinen Myrsky-kolli tekee oikein ja auttaa ystäviä silloinkin, kun se tuntuu vaikealta. Myrsky saa osakseen hyljeksintää ja tiukkaa vastustusta muutamilta talon asukkailta. Vanha taikuri on onneksi ystävällinen, ymmärtäväinen ja lempeä heppu. Taikojen talo on kiehtova mutta vieralle pelottavakin paikka, ja tunkeilijoille asukkaat järjestävät suoranaisia kauhuesityksiä. 3D-animaatiossa on runsaasti vauhdikkaita toimintakohtauksia ja jännitystä.

Keskustelun tueksi

  • Miksi Myrsky auttaa taikojen talon asukkaita, vaikka nämä ovat olleet sille ilkeitä?
  • Miksi kani ja hiiri eivät halunneet Myrskyä talon asukkaaksi? Onko joskus vaikeaa ottaa uusia kavereita mukaan leikkiin? Miksi?
  • Miksi taikurin veljenpoika haluaa myydä taikojen talon, vieläpä taikurilta lupaa kysymättä? Miten veljenpojan olisi kannattanut toimia?
  • Oletko joskus joutunut tilanteeseen, jossa tarvitaan rohkeutta? Mitä tapahtui?
Kirjoittaja: Heli / Media-avain

Myönteiset sisällöt

Kiitos kommentistasi!

Kommentit julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Kerro oma mielipiteesi elokuvasta Taikojen talo

VIRHE

Katsojien kommentit elokuvasta Taikojen talo

Elokuvasta ei ole vielä katsojien kommentteja


© Koulukino 2024