‹ Takaisin

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out Of The Shadows

4-6
7-9
10-12
13-15

Elokuvan synopsis

Michelangelo, Donatello, Leonardo, ja Raphael palaavat elokuvateattereihin tänä kesänä kohdatakseen entistäkin isompia ja häijympiä pahiksia, rinnallaan April O’Neil (Megan Fox), Vern Fenwick (Will Arnett) ja uusi tulokas, lätkämaskin takana piileskelevä kostaja Casey Jones (Stephen Amell). Superroisto Silppuri karkaa vankilasta ja yhdistää voimansa hullun tiedemiehen Baxter Stockmanin (Tyler Perry) ja hänen kahden vajaaälyisen kätyrinsä Bebopin (Gary Anthony Williams) ja Rocksteadyn (WWE Superstar Stephen “Sheamus” Farrelly) kanssa toteuttaakseen pirullisen suunnitelmansa maailman valloittamiseksi. Kun turtlesit valmistautuvat kohtaamaan Silppurin ja hänen uudet rivimiehensä, he törmäävät vieläkin viheliäisempään ilkiöön jolla on samansuuntaiset aikeet: pahamaineiseen Krangiin. (Lähde: Finnkino)

Tietoa kasvattajalle

Sarjakuvista ja television piirrossarjoista tutut teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat seikkailevat New Yorkin viemäreissä, vitsailevat, syövät pizzaa ja suojelevat kotikaupunkiaan pahiksilta. Neljä ihmiskilppariveljestä toimivat tiiviissä yhteistyössä: jokaisella on ominaisuuksia, joita tiimissä tarvitaan. Yhteistyötaitojen tärkeyttä korostetaan moneen otteeseen tarinan aikana. Lihasvoiman lisäksi tarvitaan strategista ajattelua, tiedemiestaitoja ja suurta sydäntäkin.

Mutanttikilpikonnat elävät kirjaimellisesti maan alla, sillä he ovat liian kummallisia liikkuakseen päivänvalossa. Elokuvan lopussa kuitenkin todetaan, että kaikki ihmiset eivät ole ennakkoluuloisia, joten veljesten ei kannattaisi piilotella vaan esiintyä rohkeasti omana itsenään.

Vauhdikas toiminta – räjähdykset, kolarit ja nyrkkitappelut – on TMNT-elokuvassa pääosassa. Elokuvassa käytetään hieman karkeaa kieltä, joka on kuitenkin jäänyt pois suomenkielisestä tekstityksestä.

Keskustelun tueksi

  • Millä tavalla renessanssitaiteilijoiden mukaan nimetyt veljekset Michelangelo, Donatello, Leonardo ja Raffaello eroavat toisistaan? Millä tavoin he ovat samanlaisia?
  • Miksi mutanttikilpikonnat haluavat suojella kotikaupunkiaan? Mieti tapoja, joilla jokainen asukas voi vaikuttaa oman kaupunkinsa tai kylänsä viihtyisyyteen ja turvallisuuteen.
  • Miksi jotkut pelkäävät mutanttikilpikonnia? Muuttuvatko ihmisten asenteet, kun he tutustuvat veljeksiin?
  • Miksi elokuvan pahikset Silppuri ja Krang haluavat hallita koko maailmaa?
  • Mikä oli mielestäsi elokuvan paras kohtaus? Miksi?
Kirjoittaja: Heli / Media-avain

Myönteiset sisällöt

Kiitos kommentistasi!

Kommentit julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Kerro oma mielipiteesi elokuvasta Teenage Mutant Ninja Turtles: Out Of The Shadows

VIRHE

Katsojien kommentit elokuvasta Teenage Mutant Ninja Turtles: Out Of The Shadows

Elokuvasta ei ole vielä katsojien kommentteja


© Koulukino 2024