‹ Takaisin

Transformers: Rise of the Beasts

4-6
7-9
10-12
13-15
moninainentoimivaa yhteistyötä

Elokuvan synopsis

Elokuvakävijät ympäri maailmaa valloittanut näyttävä toimintaspektaakeli saa jatkoa, kun Transformers: Rise of the Beasts tempaa yleisön 90-luvulle sijoittuvalle maailmanympärimatkalle Autobottien mukana. Elokuva esittelee aivan uudet Transformers-hahmot – Maximalit – joiden kanssa Autobotit yhdistävät voimansa taistelussaan Maan puolesta. Elokuvan on ohjannut Steven Caple Jr. ja sen pääosissa nähdään Anthony Ramos ja Dominique Fishback. (Lähde: Finnkino Oy)

Tietoa kasvattajalle

Transformers-elokuvasaagassa seikkaillaan tällä kertaa 90-luvun Brooklynissä ja Andien vuoristossa. Työpaikkaa etsivä, pikkuveljensä sairaudesta huolta kantava Noah tempautuu pelastamaan maailman yhdessä historiallisen museon harjoittelija Elenan ja Autobottien kanssa. Taistelussa maailmoja syövää Unicronia vastaan auttavat myös Maksimaalit eli elämää suojelevat eläinbotit. 

Transformers: Rise of the Beasts –elokuva tarjoaa rytinää ja isoja robottitaisteluita alusta loppuun asti. Spektaakkelimaisen toiminnan ohella keskiössä on yksilöiden ja lajien välinen yhteistyö. Vain yhteistyön avulla ihmisten, Autobottien ja Maksimaalien on mahdollista päihittää yhteinen vihollinen. Elokuvan hahmot ovat urheita ja sinnikkäitä: he tekevät uhrauksia ja yrittävät onnistua vielä silloinkin, kun tilanne vaikuttaa jo täysin epätoivoiselta. 

Transformers-roboteilla on tunteet ja persoonallisuus (ja aksentti), joten myös robottikaverien jälleennäkemiset ja menehtymiset taistelussa koskettavat.  

Keskustelun tueksi

  • Millaista musiikkia elokuvassa kuullaan? Miten se vaikuttaa elokuvan tunnelmaan? 
  • Kuka autoboteista on suosikkisi ja miksi? 
  • Millaisia tarinan pahikset ovat? Entä sankarit? 
  • Oletko nähnyt muita Transformers-elokuvia? Mitä samaa Rise of the Beasts -elokuvassa on? Entä onko siinä jotakin erilaista?
Kirjoittaja: Heli / Media-avain

Myönteiset sisällöt

Kiitos kommentistasi!

Kommentit julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Kerro oma mielipiteesi elokuvasta Transformers: Rise of the Beasts

VIRHE

Katsojien kommentit elokuvasta Transformers: Rise of the Beasts

Elokuvasta ei ole vielä katsojien kommentteja


© Koulukino 2024