‹ Takaisin

Trolls: Bändi koossa

4-6
7-9
10-12
13-15
mielikuvitusta rikastuttavaonnistumisen kokemuksia

Elokuvan synopsis

Valmistaudu vauhdikkaaseen, suosikkihahmoja vilisevään ja sateenkaaren sävyissä säteilevään sukukokoukseen, kun DreamWorks Animationin musiikintäyteinen elokuvasarja saa upouuden osan Trolls: Bändi koossa.

Kokonaisen kahden elokuvan tosiystävyyden ja alituisen flirttailun jälkeen Poppy ja Risu ovat nyt virallisesti pari (#popsu)! Heidän tutustuessaan paremmin Poppylle paljastuu, että Risulla on salattu menneisyys. Risu on kuulunut Poppyn ihailemaan poikabändiin nimeltä BroZone, johon ovat kuuluneet myös Risun neljä veljeä: Floyd, John Dory, Spruce ja Clay. Risu oli tosin vielä pikkulapsi, kun BroZone hajosi, ja samalla hajosi myös perhe, joten sen koommin Risu ei ole veljiään nähnyt.

Mutta kun ilkeä poptähtikaksikko—Velvet ja Veeti—sieppaa Risun Floyd-veljen tämän laulutaitojen takia, Risu ja Poppy suuntaavat vauhdikkaalle ja tunteikkaalle matkalle saattaakseen veljeskatraan taas yhteen ja pelastaakseen Floydin popunholaan painumistakin pahemmalta kohtalolta. (Lähde: Finnkino Oy)

Tietoa kasvattajalle

Trolls: Bändi koossa -elokuvassa etsitään yhteistä säveltä perheen kesken ja opitaan, että perheharmonia ei edellytä täydellisyyttä tai samankaltaisuutta. Tärkeintä on yhteispeli ja perhesiteiden vaaliminen.

Kolmas Trolls-animaatio on tuttuun tapaan erittäin värikäs ja musiikintäyteinen. Nopeatempoisen dialogin koukerot eivät välttämättä ehdi joka käänteessä aueta, mutta juoni itsessään on yksinkertainen seurata pienellekin katsojalle. Samalla poikabändiviitteet ja sävelkimarat popmusiikin eri vuosikymmeniltä viihdyttävät varttunuttakin yleisöä.

Elokuvassa riittää vauhtia, mutta jännittävät tilanteet ratkeavat nopeasti lukuun ottamatta vangiksi jääneen trollin pitkäkestoisempaa ahdinkoa. Keskeisintä on kuitenkin iloinen värikkyys, joka yltyy paikoin suorastaan psykedeeliseksi.

Keskustelun tueksi

  • Velvet ja Veeti haluavat olla kuuluisia laulajia. Miksi? He eivät ole valmiita harjoittelemaan laulamista. Mitä neuvoja antaisit heille?
  • Miksi sisarukset ovat Risulle ja Poppylle tärkeitä? Voiko sisko tai veli olla myös paras ystävä?
  • Kuka elokuvan hahmoista muistuttaa eniten sinua? Entä kenen kanssa sinulla on vähiten yhteistä?
  • Risu opettelee puhumaan tunteistaan. Miksi se on tärkeää?
  • Elokuvassa etsitään (riittävän) täydellistä perheharmoniaa. Mitä se tarkoittaa? Mitä perheen kannattaa tehdä, jotta perheessä olisi harmoniaa?
Kirjoittaja: Heli / Media-avain

Myönteiset sisällöt

Kiitos kommentistasi!

Kommentit julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Kerro oma mielipiteesi elokuvasta Trolls: Bändi koossa

VIRHE

Katsojien kommentit elokuvasta Trolls: Bändi koossa

Elokuvasta ei ole vielä katsojien kommentteja


© Koulukino 2024